2012. május 29., kedd

Feng shui asztrológia - Lehetőségek, keretek a 2012-es évre. 2. Föld elem.

Az elemek szerinti lebontásban, 2012-es sorséveink ez évi alakulásában a víz elem tanulmányozása után, következzen a 2-es Föld elem.

A 2-es föld elem nagyon radikális fejezetéhez érkezett. A nagyon pörgős, tűz elem jellegével bíró éve után, a 9. sorsév periodikus lezárásával, most pont egy ellenkező, a víz elemre jellemzők lesznek a meghatározói. Ez az 1. Tervezés éve.


Mi is jellemző erre az évre?
Életút (jövő, karrier, hivatás) tervezése, egy nagyon csendes időszak, énkép kutatás, befelé figyelés, mélységeket élhetsz meg, újra magadra találhatsz - önmegvalósítás,jellemed alakulása is erősen formálódik ezáltal, fontos lehet még a kommunikáció, s a pénzkérdések is fontos szerepet kaphat ez évben.

Már a sorsév nevében is benne van - TERVEZÉS ÉVE. Tehát ebben az évben, nem a nagy hűhó, csinnadratta lesz érvényes rád, ez az éved nem erről szól. Inkább arról, hogy életed elkövetkezendő ciklusát tudatosan tervezheted, felkészülhetsz, de persze egyenes arányban értékelned is kell az elmúlt évedet is, de az egész elmúlt 9 évedet is. Összegezz. Vond le a tanulságokat, s újult erővel készülhetsz az új 9 évedre. Jó persze minden pillanatot nem tudsz megtervezni, nem is kell, de a nagyvonalakra szükség van.

Az intuíciódra nagy szükség lehet. Csendesedj el és figyelj, láss a dolgok, események mögé. Figyeld meg az embereket, a körülötted zajló eseményeket, kicsit úgy is fogalmaznék - tégy egy belső utazást, hogyan is hatnak rád a környezetedben történő események. Mi az, amin még dolgoznod kell? Milyen dolgok foglalkoztatnak? Mi az ami épp a fejedben van? Stb. Hasznos lehet papírt, tollat fogni, elvonulni és csak úgy kiírni magadból a cenzúrázás nélkül gondolataidat. De ez nem azt jelenti, hogy teljesen elszigetelődj, inkább tegyél kiadós sétákat, legyél sokat a természetben, és ha módodban áll, keress egy tópartot, folyót, és tartózkodj minél többet közelében. Jó hatással lesz rád. Megnyugtat.

Minden olyan jellemző lehet rád, mint ami a víz elemre.
A víz - mint egy tükör, megmutatja a valóságot, felnagyíthatja a dolgokat, és mint egy mélységes tó, úgy merülhetsz el saját magadban is.

Ez az éved remek alkalom, hogy önkutatást végezz. Semmi baj, ha időnként fájdalmas dolgok kerülnek felszínre - na ott van bibi, dolgozz rajta. De vigyázz, ne tombolj, mint egy zuhogó áradat - fogd vissza magadat. Csitulj le.

Egy kicsit megpihenhetsz ez évben, rád fér.
Kezdődik minden előröl.
Csak az nem mindegy, hogyan is kezded el.
Jó utazást - a lelkedben!

Nincsenek megjegyzések: