2012. május 22., kedd

Feng shui asztrológia - Lehetőségek, keretek a 2012-es évre. 1. Víz elem.

Már egy ideje benne vagyunk jelen sorsévünkben.Pontosan január 23-ával kezdődött el.
Minden év sok-sok új lehetőséget rejt magában, nyilván aszerint, hogy milyen gua számmal rendelkezünk, s melyik sorsévünket "írjuk". A feng shui asztrológia segítséget, támpontot adhat abban, hogy megismerd önmagad, tudd milyen lehetőségeid vannak, s ezekkel hogyan élhetsz.


Számaink ismeretében egy kicsit időzzünk el az 1-es Víz elemnél, annak is a 9. sorsévében - a Hírnév, lezárás évében, melyet a tűz minősége határoz meg.

Ha belegondolsz, hogy te Víz elem vagy, s erre a tűzre jellemző minőség állt elő - mit jut eszedbe?

Ellentétes erők, ellentmondások, lelkesedés - lelombozódás, energiák tobzódása mely lehet lendületes vagy épp visszafogott.

A sorsév nevében is benne van - hírnév, lezárás éve. Tehát számíthatsz sikerre, és minden bizonnyal a vágy benned is van, kívánod, akarod is.
A benned lévő robbanékonyságra vigyázz, tudd, hogy energiaszinten ez nagyon erős nálad, mint ahogy a víz időnként a természetben megjelenő pusztításait is végzi, ha robbansz, ez nálad is működik. S az ebből származó konfrontációt nem kerülheted el.
Vágysz a sikerre, egy jobb életminőségre, elismerésre - ezekre mind lehetőséged van - de csak ha teszel érte! Nyilvánosság elé kerülhetsz, megmutathatod milyen "értékek" vannak benned, ne késlekedj - küzd érte! Az ezzel párosuló kalandvágyad nem ismer határt.
Szívügyek terén is változás állhat be,örömöt, szenvedélyt, új minőségű energiát viszel bele kapcsolataidba. A nem működő kapcsolatok felbomlanak, a régiek "tűzzel" telnek meg.
A baráti kapcsolatok is új lendületet kapnak, vagy épp megszűnnek.

A kommunikációra nagyon figyelj - nyomatékkal bírnak szavaid.
Ha eddig sorséveidet tudatosan tervezted - bizton számíthatsz sikerre. Egy nagy ciklus fog lezárulni, befejezel valamit, egy nagyon munkás időszak végére tehetsz pontot.

Sorsévünket figyelve körülbelül az 1 harmadánál tartunk - így még sok időd van, kicsit időzz el életfeladatodon, minek is van épp most ideje életedben.

Nincsenek megjegyzések: