2012. február 18., szombat

Hogyan hozzuk ki a legtöbbet a Sárkány évéből? 2.rész - Bivaly

Essék szó, most a Bivalyról- az erős akaratú, határozott, elszántságáról híres emberekről, akik mellszélességgel kiállnak véleményük mellett. Céltudatosak, s gyakran el is érik, amit akarnak. Családjához és barátaihoz hűséges. Sokan csodálják és tisztelik, és hihetetlen akaraterejével nagyon sok mindent képes elérni.


De mi is várható a Bivaly jegyében születettekre általánosságban?

Általános kilátások.
Vegyes hatású év ez, amikor a Bivalynak alkalmazkodnia kel és nagyon észnél lennie. Nem a makacskodás és merevség időszaka az év, mert a bekövetkező változások új tapasztalatokat hozhatnak a Bivaly szülött számára, s lefektethetik a jövő alapjait.

Hivatás, munka.
A Bivaly képességeit alaposan próbára teszi ez az év, ha azonban céljaira koncentrál, és továbbképzéssel vagy másként bővíti ismereteit, olyan tapasztalatokra tehet szert, amelyek segítségére lesznek a későbbiekben. Ez az év sokat követel, de sokat is ad.

Pénzügyek.
Olyan év ez, amikor az alaposság és az éberség a kifizetődő, kivált a hivatali ügyintézésben. A Bivaly bizonyos kiadásaira és tervei megvalósításához tegyen félre pénzt. Talán egy nyaralásra is spórolhat ebben az évben.

Kapcsolatok.
Ebben az évben némelyik magányos Bivaly életében maghatározók lesznek az emberi kapcsolatok. Sokakat elbűvöl, és amennyiben elég nyitott, elnyeri környezete támogatását, és tanácsot is kap. Egyesek életében új barátságok születnek, és talán a szerelem is bekopogtat. Figyelmeztetjük ugyanakkor a Bivaly szülötteket, hogy az év nehézségei, késedelmei és bosszúságai közepette vigyázzanak a nyelvükre, nehogy meg kell bánniuk meggondolatlan dühkitöréseiket.

Nincsenek megjegyzések: