2012. február 15., szerda

Hogyan hozzuk ki a legtöbbet a Sárkány évéből? 1.rész - Patkány

A kínai asztrológia szerint mind a 12 zodiákus jegynek megvan a maga jellegzetessége, erőssége, és ha tisztában vagyunk velük, mindezt javunkra fordíthatjuk. Ugyan ez vonatkozik gyenge pontjaink feltárásánál is, ezek ismeretében javíthatunk rajtuk.

Az elkövetkezendő írásokban általánosságban, képet kaphattok zodiákus jegyeteknek megfelelően a 2012-es évre vonatkozóan.
Komolyabb megismerés és tervezés - személyiségelemzéssel tárható fel.


Általános kilátások.
A tevékeny és leleményes Patkánynak kedvez a Sárkány éve. Ehhez kezdeményeznie kell és gyorsan cselekedni. Ugyanakkor kitűnő lehetőségekre számíthat. Kellő elszántsággal, hittel és megnyerő személyiségével sokat elér ebben az előremutató, szerencsés évben.

Hivatás, munka.
Ez nem a megállapodás éve. Sok Patkány-szülött tapasztalataira támaszkodva nagyot lép előre a pályáján. A lehetőségek egyik pillanatról a másikra bukkannak a fel a Sárkány évében, s a Patkánynak azonnal nyakon kell csípnie őket.

Pénzügyek.
A Patkány szülött jövedelme megnő, s némelyik vásárlása is sikeres lesz. Ugyanakkor gondosan ügyelnie kell pénztárcájára, mondjuk, félre kell tennie hosszú távra. Az előrelátásnak meglesz a jutalma.

Kapcsolatok.
Ez az elbűvölő jegy egy ilyen lendületes évben számos új ismerősre tesz szert. Új keletű kapcsolatai a javára lesznek. Az év a szívügyek terén is kedvező kilátásokkal kecsegtet. Különöse az új kedvtelések és ténykedések vezetnek további barátságokhoz. Környezete támogatása és szeretete sokat segít a Patkánynak.

Nincsenek megjegyzések: