2010. május 27., csütörtök

Telihold - teremtés napja

Az elkövetkezendő napokban izgalmas, és nagyszerű események közvetítője csillagrendszerünk. Erre hívnám fel figyelmeteket.

Az asztrológia nagymértékben lehet segítségünkre, hogy terveink megvalósítása tudatos legyen.

Különleges és ritka bolygó együttállásokra figyelhetünk fel. Pl. az Uránusz is csak 84 évente jelentkezik ilyen energia minőséggel. Igazi energia bomba.

A Szaturnusz „hazatérésre” csábít, a Nap a bika csillagképében fog járni 28-án, a Jupiter és az Uránusz együttállása erőt adhat a félelmek elengedéséhez, korlátok lerombolásához és az új dolgok bejöveteléhez.

Május 27-e ez év második milliószoros teremtő napja is, különösen fókuszáljuk arra, hogy mit gondolunk is mit teremtünk!!!!!

A Hold ebben az időszakban a Skorpió csillagképben lesz, így a lelki biztonság megteremtése és a lelki termékenység üzenete elsődleges a lélek számára. Hatoljunk mélyre lelkünkben, kutassuk ki világ teremtésének titkait.


28-a TELIHOLD - Teremtő Gondolatok megvalósulásának ideje!
A Telihold a pihenés, relaxálás és a feltöltődés ideje, érdemes a pénteki napot ennek szentelni.

Én ilyen napokon fogok egy papírt és leírom a gondolataimat, kéréseimet, gyújtok egy fehér gyertyát, egy kicsit elvonulok, meditálok és a magam módján teremtek. Még ha dolgozom is, agyban fókuszálok a gondolataimra. Kérni bármit lehet. Csak mi magunk szabunk határt kívánságainknak. És bizony én nagyon telhetetlen vagyok :) :) :) Miért ne?

Szép és jóságos gondolatokat, bőséges teremtést kívánok mindnyájunknak!

Nincsenek megjegyzések: