2010. május 19., szerda

Sorsév jelentése, a 8-as (föld elem) gua számú emberek tükrében

Az előző írásokban már beszéltem, hogy mi is az a sorsév. 9 évenkénti ciklikusságról beszélünk, sorsformáló éveknek is nevezhetjük. Azt aratjuk le, amit elültettünk. Ha jó gondolatokkal vettük magunkat körül, jó döntéseket hoztunk, nyilvánvaló, hogy ennek gyümölcsét kapjuk cserébe. De ha ennek ellenkezőjét teremtettük meg, sajnos ez valósul meg.

Az éves előrejelzések iránymutatóak lehetnek, amolyan mankó, hogy "örülj és élvezd, vagy vigyázz és cselekedj"!

Muszáj említést tennem a 8-as emberekről. Sajnos, nekik nagyon nem jó év a 2010-es időszak. (Mint már említettem, mindig februártól-februárig tekintjük az évet.)

INGADOZÁS ÉVE

Címszavakban:
Mozgalmasság, egyensúlykeresés, irritáció, átalakulás, sors-formálás, kiteljesedés, vég és kezdet, lehetőségek, különlegességek, szembesülés saját hibáiddal, számvetés, eredmények, gyarapodás.

Sokszor kerülnek FONTOS döntéshelyzetekbe az év folyamán. Az év dinamizmusa folyton az egyensúlykeresés két pólusa között mozog. Ez kissé nehezebben sikerülhet, mivel mind a saját terveik, mind pedig az év-adta lehetőségek erőteljesen jelentkeznek, egymás fölé próbálnak kerekedni. A legfontosabb számukra, hogy próbálják megőrizni az egyensúlyt és a józan észt. Kedvező időszak arra, hogy lényüket átformálják, hátráltató tulajdonságaikat elhagyják.
Nagy változások éve, vonatkozik ez magánélet /párkapcsolat/, munkahely, akár lakhelyváltoztatásra is.

Sajnos expárkapcsolatomnál, barátnőmnél, családtagomnál, közeli ismerőseimnél "élem meg" ennek az évnek viharszeleit. S persze szokták mondani: csak annak tudsz segíteni, aki kéri, s kinyújtja felém a kezét.

Én itt vagyok, nyújtod a kezed?

Nincsenek megjegyzések: