2011. november 22., kedd

A nőnek időre, a férfinak térre van szüksége - 12 rész.

Izgalmas részhez érkeztünk.

Megfelelő személy és megfelelő idő!

Hányszor és hányszor mondjuk: a természetben mindennek megvan a maga ideje.
A Nap felkel, s majd jön a Hold, ahogy érkezik a tavasz, s felváltja a nyár. A növények is bizonyos helyen érzik jól magukat, s pl. akkor virágoznak, vagy hoznak gyümölcsöt, mikor erre alkalmas az idő. Amikor minden feltétel adott, a növények fejlődnek. Ha nem, külön erőfeszítésre van szükség. Egy a trópusi virág sem fog kellően fejlődni egy hideg éghajlatú területen, mint ahogy ezt tenné a saját közegében.
Az embereknél miért is lenne más?

Két tökéletes embernek kiváló tulajdonságai vannak, de nem biztos, hogy azok össze is egyeztethetőek.
Minden embernek más életritmusa van. Más "csillagzat" alatt született. Más élethelyzetben van - s ezáltal más életfeladattal rendelkezik. Stb.

A szerelem az csak 1 dolog, s ahhoz, hogy két ember a összhangban éljen egymással, annál jóval több kell, mind a két féltől, hogy kölcsönös egyetértésben éljenek.

Kínában nagy szerepet tulajdonítanak az asztrológiának.
Hagyományosan a szülők intézik a házasságot, közvetítők segítségével. Születési évükből meghatározott zodiákus jegyek alapján elkészített horoszkópot elemezve vizsgálják, mennyire illik össze a pár. S ha nem látják jónak, a házasság tervét elvetik.

A zodiákus jegyek (12 állatövi jegy) a kapcsolatok hét alaptípusát különbözteti meg.
Háromszoros harmónia-, kölcsönös összhang-, szöges ellentét-, közvetett ellentét-, súrlódások-, akadályozás-, semleges típusokat különböztet meg.

S ha minden adott, kiválóak a zodiákus jegyek kölcsönhatása, következhet az időzítés.

Mikor bukkan fel lelki társunk? Honnan tudjuk, mikor jön el a párkeresés ideje?....

A boncolgatást folytatjuk :)

Nincsenek megjegyzések: