2011. június 20., hétfő

Szerelem és házasság terület. 5. rész.

Életünk nagyon fontos része a párkapcsolat. Napjainkban az elmagányosodás, a rengeteg válás bizony nem azt mutatja, hogy harmonikus lenne a párkapcsolatok zöme. Ennek rendkívül sok társadalmi és lélektani oka van. Szerepet játszik ebben a tolerancia hiánya, a hajszoltság, a gazdasági nehézségek, de legfőképp az emberség, az odafigyelés hiánya. Mindenki rohan, éli a saját életét, és elfelejti, hogy társára való odafigyeléssel talán előbbre jutna.

Rengeteg az olyan egyedül élő ember, aki megkeseredett, és ettől vagy teljesen elutasítóvá válik minden közeledéssel szemben, vagy kényszeresen, "társat akar fogni". Mindkét viselkedésforma inkább taszítja az embereket, mint vonzza. Sajnos egy külön sajátossága a magyar népnek, hogy imádnak panaszkodni. A panaszkodó embert pedig széles ívben elkerülik, hiszen mindenkinek épp elég gondja van enélkül is. Partnerkapcsolatra minden embernek szüksége van, ezért kell ezt a területet valóban gondosan ápolni.

Kedvezőtlen elemek:

- múltbéli kapcsolatokat idéző tárgyak, magányosságot sugalló tárgyak, single életre való berendezés - elrendezés, túl sok női csi, éles - szúrós tárgyak.

Kedvező elemek:

Szabad hely:
Teremts a szerelmi energiának szabad utat, azzal, hogy teret nyitsz neki. Csökkentsd a felére a gyógyszeres szekrényt, a ruhás szekrényt és a fiókokat. Hagyd üresen az ágy túloldalán az éjjeliszekrényt, vagy tegyél oda olyan tárgyat, amiről azt gondolod leendő párodnak tetszene.




Összeillő párok:
Cseréld le a magányos, egyke tárgyakat páros dolgokra: szerelmes madár párra, két darab gyertyatartóra gyertyával, két rózsakvarcból készült szívre.

Rózsaszín dolgok:
A Feng Shuiban a szerelem színe a rózsaszín. A rózsaszín segít a szerelmi energia megtartásában.
De a piros és fehér (főleg férfiaknál, vagy azoknál, akik a harsogó színeket nem szeretik, vagy a lakásban más nem alkalmazható) szín elfogadott.

Érzéki tárgyak:
Gyertyák, masszírozó olajok, pezsgő, szép ágynemű, köntös megerősíthet abban, hogy úgy érezd, bármelyik pillanatban készen állj a szerelemre. (A gondolataidban mindig a jelent képzeld el, mintha már itt lenne veled a kedvesed.)

Íves tárgyak
Az íves tárgyak az emberi testet utánozzák, ezért kedvezőek ezen a területen.

Felkészültél a szerelemre? Vagy épp párodat szeretnéd boldogabbá tenni?

Nincsenek megjegyzések: