2011. június 10., péntek

Segítőkész emberek, utazás területének erősítése.3.rész.

Az életterületek elemzésében következő a Segítőkész emberek (pártfogók) és utazás területe.

Ha úgy érzed, mindent egyedül kell csinálnod, ha nincsenek szinkronban dolgaid életedben, nem akkor jön a segítség, amikor kellene, akkor erősítsd meg ezt a területet.
A segítőkész emberek és utazás terület a lakás bejáratától jobbra található.

Erősítsd meg a segítőkész emberek, utazás területét, ha:

- Ha több vevőt, munkatársat, barátot, ügyfelet, alkalmazottat, "tanítót" szeretnél.
- Utazni szeretnél.
- Munkahelyet szeretnél változtatni, vagy új otthont keresel.


Kedvező elemek:




Ezüst és szürke szín.
Ez a két szín nagyon kedvezően hat ezen a területen. Kívánj! Jó szolgálatot tesz egy ezüst, vagy fém doboz ezen a terülten. Írd fel egy darab papírra, hogy mit szeretnél eléri és a dobozzal együtt helyezd erre a területre. A megfogalmazásban az "akarom" és a "kell" szavak helyett használj inkább, hogy "Nagyon örülök, hogy…", "köszönöm, hogy…" kifejezéseket.

Kedvenc úti célt ábrázoló képek és szimbólumok.
Amennyiben utazni szeretnél, tegyél ki úti célodat ábrázoló képet. Sarokban, egy polcon a földgömb is erősíti az utazás megvalósulását. Egy képeslap is megfelelő.Minél tisztább az indíték, annál valószínűbb a gyors megvalósulás.



Csengők.
A csengő egy nagyszerű eszköz, hogy felhívjuk a figyelmet kívánságainkra. Helyezz el a területen egy csengőt, és várj, ki fog elsőként segíteni.
Segítséget szimbolizáló tárgyak, képek
Angyalt, vallásos szobrot, képet erre a területre helyezz. Amennyiben nincs ilyen tárgy, akkor egy "segítsd magadon Isten is megsegít" tartalmú könyv is megfelel a célnak. Segítőkész emberekről , jótevők, vevők, ügyfelek, tanácsadók fényképét szintén erre a területre tedd ki.

Keleti filozófiáról beszélünk. Minden, mi számunkra segítségül szolgálhat, bármely istenség jelképének, szimbólumának, képének kihelyezése ezen területen igen fontos.



Fontos. Ami kedvezőtlenül hat ezen a területen, az az összevisszaság. Tedd magad elérhetővé, hogy a segíteni vágyó emberek megtalálhassanak. Tegyél el mindent az útból, ami akadályozná a hozzád való eljutást.

Nincsenek megjegyzések: