2012. augusztus 27., hétfő

Hogyan kezdjem el?

Ha már ez a kérdés megfogalmazódik benned - jó úton vagy.
Egy lépést már tettél magadért, mert felismerted a változtatás igényét.
Először is két részre bontjuk a tradicionális feng shui ismérveit.
Időnként elég ha a környezetünk tudatos rendezésével, átalakításával foglalkozunk.
De ha épp elakadásunk van életünk bizonyos területén, önöm magunkkal állunk hadilábon, esetleg családtagjainkkal, párunkkal, munkatársainkkal, tehát bármilyen emberi kapcsolati rendszerben nem találunk megoldást bizonyos helyzetekre, akkor lehet segítségünkre az asztrológia, s ennek alkalmazása a személyiségelemzésnél.
S ha nagyon nagy káosz uralkodik, akkor bizony mindezek együttes alkalmazására van lehetőség.
Tehát térrendezésre és személyiségelemzésre.



Hogyan kezdjem el?
Először is fogj egy papírt, ceruzát és kezdj el írni: milyen problémák vannak életedben, hol vannak elakadások, mely személyekkel nem jutok dűlőre, milyen élethelyzeteken kell változtatnom,...... stb.
Egy kis önvizsgálatra van szükség.
S ha ezzel meg vagy, kérd egy feng shui szakértő segítségét, akiben megbízol (ez nagyon fontos), mert hiszen a közös munkálkodásnál nyílt lapokkal kell játszani, "vesézni kell", csak így lehet sikerrel járni.
Nem mondom, hogy könnyű. Sőt! Néha nagyon nehéz lesz, még akár kimondani is azt, ami fáj, ami gondot okoz, szembesülni a valósággal, egyáltalán odáig eljutni, hogy azt mondod - "segítséget kérek"!
Azt, hogy megfogalmaztad - elég volt, változtatni akarok, ki akarok törni, újat szeretnék, mást szeretnék - óriási dolog!
Már el is kezdted megalapozni az új életedet - sínen vagy :)
Lesz egy új életed!!!!!
Hmm - ez jól hangzik, ugye?

Nincsenek megjegyzések: