2012. július 3., kedd

Bágua, életterületek rendetlensége - zavar az életünkben!

A feng shui szerint a rendetlenséget kerülni kell, amennyire csak lehetséges.
Szinte bármi zavart okozhat, amire már nincs szükség. Ezért célszerű megszabadulni a régi, elavult vagy nemszeretem holmiktól, és érdemes a megfelelő új tárgyak részére felszabadítani a teret.
 

De mire is hívja fel a figyelmünket a káosz? Miért is kell rendet rakni? 

Lehetséges zavarok életünkben:
- Hírnév területe: kétségek és zavarok merültek fel az illetőnek a társadalomban elfoglalt helyzetével kapcsolatban.
- Házasság területe: a magánéletünk lappangó kérdéseit feszegető utalás. Ráadásul a párkapcsolatunk sem az elvárásaink szerint alakul.
- Család területe: az összevisszaság viszályhoz és széthúzáshoz vezethet. A családtagok túlzó egyéni törekvéseit jelzi, szemben a természetes családi összetartással.
- Gyermekek területe:  a kuszaság aggodalmakat és bizonytalankodást teremthet. Hatással van a szülők és a gyerekek közötti kapcsolatra is.
- Tudás területe: a rendetlen állapot megnehezíti a tanulást és zavarja az emlékezést a megtanultakra.
- Karrier területe: az itt lévő rendetlenség a választott érvényesülési körrel kapcsolatos kétségekre vall.
- Segítőkész emberek területe: nehezen vonzzuk magunkhoz a megfelelő embereket. Talán senkire nem fogunk hatást gyakorolni, avagy nem a megfelelő embereket fogjuk vonzani mindaddig, amíg el nem távolítjuk a zavar okát.  
- Gazdagság területe: zavar támad pénzügyi dolgaink rendezésében, nem kellőképp áramlik hozzánk a pénz, vagy olyan lehetőség, amiből anyagi felemelkedés lenne várható. Elakadások, pénzügyi gondok, kevesebb bevétel, stb.
- A szerencse középpontja: az otthon középpontjára is oda kell figyelni, úgy mond gondját kell viselni. Ha ápolt, vonzani fogja életünkbe a jó szerencsét, és a jó sorsot, sőt spirituális fejlődésünk sem marad el. Sokszor érdemes gyertyatartót vagy kristályt elhelyezni a háznak e területén. 


Itt a nyár, remek lehetőség a szanálásra, festésre, átalakításra, vagy csak egyszerűen egy jó nagy takarításra.
Jó munkát!!!!

Nincsenek megjegyzések: