2011. szeptember 27., kedd

A nőnek időre, a férfiank térre van szüksége. 9. rész.

A szerelem két ember intim kapcsolata, melynek megéléséhez, az egyik, de igen fontos feltétele, hogy kiegyensúlyozott, harmonikus kuckót varázsoljunk magunknak.

Amikor egy hely energiája összhangban van a miénkkel, akkor jól érezzük magunkat, még ha erre nem is találunk konkrét okot. Egy ház, épület, lakás "egészséges", tehát energiával telt, ott bizton érezhetjük magunkat otthon. Az egészséges formák, egészséges energiát teremtenek, tehát hatásuk is egészséges, tehát meg van a lehetőség egy jó kapcsolat kialakítására, megtartására.

Fontos lehet, egy lakóház bejárata. Hiszen ez az "arca" az épületnek. Megadja a ház jin-jang irányát. A balra nyíló ajtó - férfias jellegű házra, a jobbra nyíló ajtó - nőies jellegű házra utal. Sokáig egyedül élő nézzék meg, merre felé is nyílik bejárati ajtajuk?

A hálószobában életünk egyharmadát "ágyban" töltjük, tehát mindenképpen hat ránk energiája.
Fontos a benne lévő ágy elhelyezkedése, az ajtó holléte, a benne lévő tárgyak formája, színe, hogy legyen benne ablak - de nem mindegy, hol.


A konyha (víz és tűz összhangja) szorosan összefügg a férfi-nő kapcsolattal és a háztartás pénzügyeinek kezelésével.
A mosogató (víz) és a tűzhely (tűz) a legfontosabb részei.
Jin és jang.
Fontos, hogy a mosogatóhoz képest, jobb oldalon legyen, s ha még lehet, 90 fokkal elfordítva, a tűzhely. Közvetlen egymás mellé tenni - tilos!

Nézz körül lakásodban, milyen tárgyak vesznek körül?
Ha magányos, egyedüliségre való berendezkedésre utaló jeleket fedezel fel, s szeretnéd megtalálni számodra ideális párodat, készülj fel egy nagy átalakításra.
Számos eszköz áll rendelkezésedre, hogy igazi szerelmi fészket készíthess.

Nincsenek megjegyzések: