2014. február 1., szombat

Ló éve - tűz, energia, vitalitás, a változás éve.


De mit is jelent ez számunkra?Életünk minden területén - szerelem – munka – önmegvalósítás – egészség – jelentős változások várhatóak!

„Amit most megtehetsz, ne halaszd holnapra.” Talán ez lehetne új évünk mottója is. A Ló éve egy új életminőséget hozhat számunkra. De csak azoknak, akik valóban felkészültek és a tettek mezejére lépnek. A lehetőségek éve ez. Lendületből nem lesz hiány, csak vigyázzunk, hogy át ne essünk a „ló” másik oldalára…..mert mint tudjuk a tűz éget, mar, pusztít. Persze, mivel nem vagyunk egyformák – születési képletünk szerint – ezért az alapjellemekre mindenkinél más és más energiát hoz felszínre.

Akik tudatosan élik napjaikat, s célokat fogalmaznak meg, bátran léphetnek a tettek mezejére. S mivel felkészültél, nem lesz meglepetés sem a várva várt siker.


A Ló évében, a tűz jegyénél fogva, erős hatással bír a többi elemre is. Gondolj csak az öt elemre.
A tűz elpárologtatja a vizet, megégeti a fát, megolvasztja a fémet, tehát mindenképpen változást idéz elő. Ne gondolj mindjárt rossza. Ha esetleg eddig valamit is fontolgattál, rukkolj elő a megvalósítással, ne halogass tovább. Az égiektől bőséges energiát kapsz.

Kulcsszavak, melyek jellemezhetik az idei évet: szenvedély, változás, erő, energia, vitalitás, akarat, öröm, lelkesedés.

Az igen erős tűz jelenléte segít neked, hogy terveid megvalósításához kellő löketet kapj. Ez időnként mások számára talán ijesztő is lehet, hiszen a megnövekedett energiád indulatokat, ellenszenvet válthat ki azok számára, akik nincsenek felkészülve a változásra. De Te csak menj és tedd a dolgod. Aki nem lép, az sodródni fog, s ezzel együtt célt vesztett emberré lesz.

Figyelj a belső hangodra, megérzésedre, az intuíciódra. Ami jön, nem véletlen, erős üzenet jellege van számodra. Ne lepődj meg, ha csak úgy, hipp-hopp a semmiből óriási gondolatod támad. Akiknek eddig is erős volt a „belső” hallásuk, nos, ők még inkább fogékonyak lesznek.  

Az erőnket igénybe vevő évünkre bizony szükség lesz a jó erőnlétre. Egészségünk szempontjából vigyázzunk magunkra, s főleg a tűz jeggyel bíróknál fontos, hogy ne hajszolják túl magukat. Időnként álljanak le, pihenjenek. Fontos a feltöltődés, hiszen még csak most kezdtük el az évet, hol van még a vége JCsodás évet kívánok MINDENKINEK!Melinda

Nincsenek megjegyzések: