2013. október 12., szombat

Egy életszagú estimese......Rólam :)

Egy vallomással tartozom Nektek......
Egy életszagú történet.....picit rólam, az álmaimról...arról, amiben hiszek...
Vannak dédelgetett álmaitok? Hisztek is benne? Teszel is érte, minden nap? Még akkor is, mikor már mindenki más lebeszélne....de Te tudod, hogy jó az, amit csinálsz? Amiért nap mint nap felkelsz?

"Én csak teszem a dolgom szép csendesen"....ez a mondat már amolyan szlogenné vált számomra.
S ezzel buzdítom a Tesómat, a Lányomat, a Fiamat, és azokat, akik mellettem állnak.
Igen, valamikor ez az oldal is megszületett, vele együtt a blogom is.
Biztos otthon lett számomra a keleti filozófia. Nyugalmat adott, hitet az a fajta felfogás, hogy minden mozgásban van, változik, örökkön-örökké, s minden mindennel összefüggésben van.....ahol megjelenik a jó, ott a rossz is....és fordítva....az ellentétek, melyek nem rosszak, hanem törvényszerűségek, az élet velejárója....s időnként a nemcselekvés a helyes út, a megállás, a várás, kivárás.....a figyelem kintre, belülre, a világra....és csak lenni, időnként nem rohanni, s elfogadni azt, ami épp van, elfogadni azt, amilyenek vagyunk....másokat.....s elfogadni az élet múlásával azt, hogy emberek jönnek mennek életünkben...hogy okkal van, volt, lesz minden történés, az életünkben lévő "szereplők", szerelmek, s azt hogy nem kell görcsösen akarni, mert mindig azt kapjuk, ami ott van a tudat alatt, s ez lehet időnként szép kis tükör önmagunknak, a világnak. Hogy vannak irigyek, és jóakarók, ellenségek és szerető emberek, gazdagság és hiány, öröm és sírás, éjjel és nappal....úgy változik minden, mint ahogy a nappalt követi az éj.
Az álmaimban hittem és hiszek ma is.
Néha talán soknak érzem, azt ami történik velem. Kérdőjelek vannak, melyekre időnként jön válasz....hamar, vagy sok idő elteltével....s néha meg azon kapom magam, hogy már nem is érdekel a válasz.
Elfogadás....ez aztán a nagy TITOK.
Szép kis csoporttá alakultunk - mi itt együtt....s egy picit magatokra hagytalak Benneteket.
Csodás dolgok történtek velem, s időm nagy részét ezek a hálás feladatok teszik ki zömmel.
Férfiaknak-nőknek tanácsot adni....a hogyan tovább útvesztőiben, a párkeresés izgalmas világában....bizony napi szinten nagy kihívás. A Cronos csapatához tartozni pedig megtisztelő számomra, hogy bizalommal fordulnak az emberek hozzánk.
S ezzel párosul még különböző rendezvények szervezése Best Programok.....micsoda érdekes világba pottyantunk.
S persze tudni azt, hogy a kollégáim értékes, igazhitű emberek, akik fáradtságot nem kímélve szorgalmasan "teszik a dolgukat nap mint nap".....de jó is így bemenni dolgozni.
Ez a kis történet, valamikor sok-sok évvel ezelőtt kezdődött.....s fogalmam sem volt, mivé lesz, hogyan alakul. De mint mindenki, én is követtem el hibát, hoztam rossz döntést,  vagy nem léptem meg jól bizonyos helyzeteket, vagy túl korán, mikor még nem volt itt az ideje....de ezek mind kellettek ahhoz, hogy MOST ITT VAGYOK.
S mivé lesz?
Majd lesz, ahogy lennie kell........amit most gondolok, az születik meg....amit elültetünk, az teremtődik meg......
Kívánom Nektek, hogy teljesüljön az álmotok, higgyetek benne, legyen erőtök, energiátok, kitartásotok, hogy az, amit a szíved mélyéről úgy igazán szeretnél.......VALÓSÁGGÁ VÁLJON!